湖北成人高考报名_湖北成教本科_湖北成教招生_湖北成教网欢迎各位考生,今天是
湖北成教各市成考: 武汉 黄石 襄阳 荆州 宜昌 十堰 孝感 荆门 鄂州 黄冈 咸宁 随州 成人高考
湖北成教网

湖北成人高考高起点英语真题及答案

2020-12-23 11:15 信息来源:互联网 字体:
湖北,成人高考,高起点,高,起点,英语,真题,及,答案,现在,越来越,多的,小伙伴,
本文内容提示:湖北,成人高考,高起点,高,起点,英语,真题,及,答案,现在,越来越,多的,小伙伴,   导读: 现在越来越多的小伙伴意识到英语的重要性,于是有不少成考考生在报考专业时选择了英语。那么为了帮助大家更好的复习,湖北成人高考报名网整理了相...

现在越来越多的小伙伴意识到英语的重要性,于是有不少成考考生在报考专业时选择了英语。那么为了帮助大家更好的复习,湖北成人高考报名网整理了相关试题,供各位考生参考。
 
一. 语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)
 
在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词。
 
  1. A. piece  B. cheek  C. dealt  D. receive
 
  2. A. glove  B. stone  C. globe  D. spoke
 
  3. A. flew  B. knew  C. threw  D. grew
 
  4. A. hotel  B. hopeless  C. holiday  D. honest
 
  5. A. society  B. precious  C. decision  D. medicine
 
二. 词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)
 
从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。
 
  6. Allen _______ any good job since he came to New York City two years ago.
 
  A. hasn’t found
 
  B. didn’t find
 
  C. doesn’t find
 
  D. hadn’t found
 
  7. “Let me _______ you, ”said my boss, “you should call me immediately after you arrive at the airport. ”
 
  A. ask
 
  B. advise
 
  C. remember
 
  D. remind
 
  8. The boys spent the whole morning _______ possible answers to the question.
 
  A. discuss
 
  B. and discussing
 
  C. discussing
 
  D. and discussed
 
  9. This village ______ to be the place in which Ernest Hemingway, one of the greatest American writers, wrote this story.
 
  A. is believing
 
  B. is believed
 
  C. believes
 
  D. believe
 
  10. It’s reported that by the end of last month the sale of the company ______ by 10%.
 
  A. has risen
 
  B. had been rising
 
  C. had risen
 
  D. has been rising
 
  11. -How _________ will you be able to finish the painting?
 
  -In a couple of hours.
 
  A. soon
 
  B. often
 
  C. long
 
  D. fast
 
  12. ______ any friends in the city, he felt quite lonely and helpless.
 
  A. No to have
 
  B. No having
 
  C. Not to have
 
  D. Not having
 
  13. Dr. White was away to the South last month, so he didn’t attend the meeting _______ in Beijing.
 
  A. having held
 
  B. to hold
 
  C. to be held
 
  D. held
 
  14. _______ at his paper over the weekend, Neil didn’t finish it.
 
  A. As he worked hard
 
  B. Hard as he worked
 
  C. How he worked hard
 
  D. How hard he worked
 
  15. -Are you satisfied with her work, sir?
 
  -Not at all. It couldn’t be any _______.
 
  A. better
 
  B. best
 
  C. worse
 
  D. worst
 
  16. That was _______ matter that I had no choice but to talk it over with my parents.
 
  A. a such serious
 
  B. a so serious
 
  C. such serious a
 
  D. so serious a
 
  17. This disease is second only _______ heart attack as a cause of death all over the world.
 
  A. to
 
  B. of
 
  C. with
 
  D. from
 
  18. The word is new to us. You’d better ______ in the dictionary.
 
  A. look at it
 
  B. look for it
 
  C. look it up
 
  D. look it out
 
  19. If there is no one _______ him with the preparation, he will have to put off the meeting.
 
  A. help
 
  B. to help
 
  C. helps
 
  D. helped
 
  20. As soon as she _______ open the letter, Mrs. White will find out what has happened to her husband.
 
  A. tears
 
  B. is tearing
 
  C. will tear
 
  D. has torn
 
  21. ______ the government argees to give extra money, the theatre will have to be closed next month.
 
  A. Unless
 
  B. If
 
  C. Since
 
  D As
 
  22. To reduce weight, plastic has taken _______ of iron and steel in making boats.
 
  A. its place
 
  B. place
 
  C. the place
 
  D. a place
 
  23. -Let me help you with your suitcase.
 
  -________.
 
  A. You’re very nice
 
  B. Yes, you’re so helpful
 
  C. No, I can do
 
  D. It’s very kind of you
 
  24. These three English novels are for you. The rest _______ for the other students in your class.
 
  A. were
 
  B. is
 
  C. are
 
  D. was
 
  25. You _______ have seen Jane in her office last Friday; she’s been out of town for two weeks.
 
  A. couldn’t
 
  B. mustn’t
 
  C. wouldn’t
 
  D. shouldn’t
 
  26. Henry never said that he was good at maths, _______ he?
 
  A. was
 
  B. did
 
  C. didn’t
 
  D. wasn’t
 
  27. The little girl showed the policeman the corner _______ she was knocked off her bike.
 
  A. and
 
  B. which
 
  C. that
 
  D. where
 
  28. The snow was so deep that the climbers could not ________ to the camp.
 
  A. get over
 
  B. get along
 
  C. get through
 
  D. get around
 
  29. In need of money, Bob had to take ______ job that was offered to him.
 
  A. whatever
 
  B. no matter what
 
  C. whichever
 
  D. no matter which
 
  30. My friend and I would like to go to the concert, but ________ of us has got a ticket.
 
  A. both
 
  B. none
 
  C. neither
 
  D. all
 
  参考答案
 
  选择题:
 
  1. C2. A3. B4. D5. B6. A
 
  7. D8. C9. B10. C11. A12. D
 
  13. D14. B15. C16. D17. A18. C
 
  19. B20. A21. A22. C23. D24. C
 
  25. A26. B27. D28. C29. A30. B
三. 完形填空(共20小题;每题1.5分,共30分)
 
通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。
 
I once went to a town in the north of England on business.
 
It was about 7:30 in the evening when I reached the hotel. The manageress, a strict old lady of about 60, showed me to my room. When I asked her what time dinner was, she said there was only one sitting at 6:30, and I had 31it.
 
“Never mind, ”I said. “I’m not very 32. I’ll just have a drink in the bar(酒吧)and a sandwich. ”
 
“Bar!”she 33her voice. “This is a respectable hotel, young man. If you want 34, you must go somewhere else. ”She spoke 35a glass of beer was a dangerous drug.
 
I went to a bar and had some beer and sandwiches and then went to the cinema. At about 11:30 I 36. Everything was in darkness. I knocked at the door, but nothing happened. The 37sound was the church clock opposite, which suddenly struck the half-hour with such 38that it made me jump. 39a window opened upstairs. The old lady 40and asked me what was going on. I explained who I was and she let me 41after ten minutes’ wait. She was in her nightdress. She told me seriously that guests were 42to be back in the hotel by 11 o’clock.
 
I went to bed but could not sleep. Every quarter of an hour the church clock struck and at midnight the whole hotel shook with the noise. Just before dawn, I finally 43.
 
When I arrived at 44, everyone else had nearly 45and there was not enough coffee to go round.
 
“Did you 46well, young man? ”the old lady asked.
 
  “47, I don’t think I could go through 48night in that room, ”I replied. “I hardly slept at all. ”
 
  “That’s because you were 49all night drinking! ”she said angrily, putting 50to the conversation.
 
  31. A. had  B. passed  C. missed  D. caught
 
  32. A. hungry  B. sleepy  C. tired  D. happy
 
  33. A. lost  B. lowered  C. dropped  D. raised
 
  34. A. beer  B. coffee  C. milk  D. tea
 
  35. A. even if  B. since  C. although  D. as if
 
  36. A. went to bed  B. walked to a club
 
  C. returned to the hotel  D. drove to a restaurant
 
  37. A. only  B. sharp  C. sweet  D. last
 
  38. A. effort  B. force  C. power  D. attraction
 
  39. A. Firstly  B. Wonderfully  C. Unfortunately  D. Finally
 
  40. A. came out  B. got up  C. looked out  D. woke up
 
  41. A. down  B. out  C. back  D. in
 
  42. A. ordered  B. expected  C. taught  D. encouraged
 
  43. A. fell asleep  B. went to bed  C. got up  D. gave in
 
  44. A. a decision  B. breakfast  C. once  D. the office
 
  45. A. arrived  B. done  C. finished  D. started
 
  46. A. play  B. sleep  C. eat  D. do
 
  47. A. First of all  B. Never mind  C. To tell you the truth  D. As a result
 
  48. A. one  B. another  C. such  D. any
 
  49. A. away  B. here  C. down  D. up
 
  50. A. an end  B. a saying  C. a joke  D. a pause
 
  参考答案:
 
  31. C 32. A 33. D 34. A 35. D 36. C
 
  37. A 38. B 39. D 40. C 41. D 42. B
 
  43. A 44. B 45. C 46. B 47. C 48. B
 
  49. D 50. A

  湖北成教历年真题推荐